Mogućnosti franšize u vašem području!

Be a Husse Franchise

Pridružite se našoj uspješnoj organizaciji i počnite nositi crveno!

Husse je počeo sa radom daleke 1987 u Štokholmu i sada je Evropski lider u kućnoj dostavi proizvoda za pse, mačke i konje pod sopstvenim brendom . Trenutno poslujemo u preko 45 zemalja sa oko 750 franšizera koji svakodnevno besplatno isporučuju naše proizvode našim korisnicima. Naše dostave se vrše brendiranim Husse vozilom. Posao se zasniva na uslugama kako bi kljinetu olakšalo vlasništvo kućnog ljubimca! Uz našu pomoć klijenti izbjegavaju nošenje kući teških pakovanja proizvoda ( hrane, grickalica, pijeska za mačke...) i štede vrijeme tako što ne moraju ići u radnju da kupe proizvode visokog kvaliteta. Naši kupci mogu poručiti proizvode on line, e-mailom ili telefonom i lokalni Husse distributer će dostaviti prozvode u dogovoreno vrijeme koje najviše odgovara kupcu. Husse koncept se pokazao da funkcioniše širom svijeta a od njegovog početka, od prije skoro 30 godina, Husse se povećao za oko  25% godišnje. Pronašli smo nova tržišta i uzeli više tržišnog učešća u sve većem segmentu psećih, mačijih i konjskih proizvoda. I bez obzira na globalne, kulturne i potrošačke razlike.Join Husse as Franchisee


Nadamo se da će vam ovaj prospekt dati kompletnu sliku o Husse-u i nemojte se stidjeti da nas kontaktirate direktno telefonom ili e-mailom. Reći ćemo vam više.

Stalno tražimo nove partnere

Sada tragamo za nekim ko je pozitivna osoba koja je spremna na rad na terenu i sa željom da upravlja sopstvenim biznisom, koji želi biti dio uspješnog frašiznog lanca,i ima priliku da počne svoj posao lokalno. Naš sistem traži efikasnost, niske troškove, minimalnu administraciju i individualnu odgovornost. Nudimo vam da pokrenete sopstvenu lokalnu kompaniju, sa istim prednostima kao globalna kompanija. Kontaktirajte nas za provjeru da li je slobodan okrug u vašem području.

Ko će postati Husse franšizer?

Tipičan profil za Husse franšizera je da obično ima neku vrstu prodajnog iskustva, i da cijeni, prije svega, upoznavanje novih ljudi. Pošto je Husse zasnovan na  "person to person" -marketingu mora uživati u tome što je na terenu. Vi kao frašizna kompanija poslujete i razvijate svoj lokalni biznis na osnovu sopstvenog rada i time pomažete u povećanju performansi i razvoju organizacije. Mi ćemo vam pomoći, naravno, kao novom frašizeru , kako da započnete i da se razvijate. Dobićete osnovni uvod i kontinuiranu obuku i podršku za znanje o ishrani, proizvodima, IT sistemu, franšiznom konceptu...itd.E-mail:
Telefon: +387 61 550 564
Adresa: ul. Terezija bb, 71 000 , Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Scroll