Besplatna dostava hrane za pse i mačke

Besplatna dostava hrane za pse i mačke

Mi u Husse-u, želimo da obezbjedimo našim klijentima najbolju moguću uslugu i nudimo Vam besplatnu kućnu dostavu cjelokupnog asortimana za pse i mačke – jednostavno i lako. Omogućavamo Vam jednostavno i bez napora da na kućnu adresu dobijete željenu hranu za vašeg psa ili/i mačku bez ikakvih dodatnih troškova, olakšavamo vam potrebu za nošenjem teških vreća hrane i omogućavamo vam da to vrijeme provedete zabavno sa vašim psom ili mačkom.

Pronalaženje prave hrane za pse online nije uvijek lako, a isto važi i za mačke. Ali sada to ne može biti lakše - kupovina pseće hrane online više nije problem kada koristite Husse! Također možete kupiti hranu za mačke kod nas po sjajnim cijenama - izuzetnog kvaliteta.

Husse nudi besplatnu kućnu dostavu za sve proizvode hrane za pse ili mačke koji prelaze iznos od. Za porudžbine ispod dostava se naplaćuje.

Hranu za pse i hranu za mačke nikada nije bilo lakše pronaći online – visok kvalitet čini zdraviji način života našeg četvoronožnog prijatelja. Husse ima sve što vašem psu i mački treba, i učinili smo život mnogo lakšim vlasnicima kućnih ljubimaca širom svijeta.

Obavezno poručite i dodatnu opremu za vašeg krznenog prijatelja i mi ćemo vam dostaviti željeni proizvod na vašu kućnu adresu bez dodatnih troškova dostave.

Husse nudi besplatnu kućnu dostavu za sve porudžbine u iznosu od ili više.

Besplatna kućna dostava hrane za pse

Nismo samo mi ljudi ti koji treba da razmišljamo kako treba da se hranimo da bi ostali zdravi i da bi se osjećali dobro, i naš pas treba da se hrani pravilno. Psi , međutim, nisu baš dobri u razmišljanju o zdravstvenim problemima , i rado će pojesti sve što misle da je dobro i ukusno. Ovo, naravno, znači da o dobrobiti našeg psa brinemo mi kao vlasnici. Ako pas dođe u situaciju da može da bira šta će jesti i koliko će jesti, najverovatnije će uskoro doći do problema sa prekomjernom težinom koja sa sobom nosi određene vrste bolesti koje se javljaju kao posljedica prekomjerne tjelesne težine.

Možda je teško saznati koja je vrsta hrane pravi izbor za vašeg psa. Mnogi različiti faktori utiču na izbor, uključujući uzrast psa, rasa psa, eventualne alergije, bolesti i probleme sa stomakom, i naravno uzimajući u obzir nivo aktivnosti. Naravno , hrana bi također trebalo da bude i dobrog ukusa kako bi je pas rado jeo svakodnevno. Ukoliko niste sigurni koja vrsta hrane bi se dopala vašem psu možete poručiti besplatan uzorak prije nego što se odlučite za neko veće pakovanje. Također nas možete kontaktirati i dobiti sve potrebne informacije i savjete vezane za ishranu kao i odabir koja bi hrana za pse najviše odgovarala vašem psu.

Ovde u Husse-u, ćete naći širok spektar različitih vrsta hrane za pse potrebne vašem psu – od hrane bez glutena do hrane specijalno razvijene za sterilisane pse. Velike vreće hrane su često teške za nošenje , uz pomoć naše kućne dostave riješili ste se ovakve vrste problema. Kliknite na hranu koju želite za vašeg psa i mi ćemo Vam je dostaviti direktno na vašu adresu , i omogućiti više slobodnog vremena za druženje sa vašim psom.

Besplatna kućna dostava hrane za mačke

Želimo da olakšamo Vašu svakodnevnicu sa našom ponudom besplatne dostave hrane za mačke. Znamo da slagalica svakodnevice sadrži ponekad puno dijelova i da lako zaboravimo po nešto. Svi mi imamo puno stvari na umu i ponešto zaboravimo, ali rutina je postala čak i spisak za prodavnicu kako nešto ne bi zaboravili. 

Da li kada stignete kući sa posla, sa punim rukama preteških kesa iz prodavnice ugledate dva oka kako vas posmatraju, gledaju u kese i zajedno sa vama dolaze do zaključka da ste opet slučajno zaboravili da kupite hranu za mačke? Tada je usluga koju nudimo vama od velikog zančaja. Ovdje možete odabrati proizvode za mačke koji su vam neophodni, visokog kvaliteta i pristupačnih cijena. I to sve isporučujemo na vašu kućnu adresu. 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izbora prave hrane za vašu mačku, uvijek ćemo vam rado pomoći u izboru. Sve mačke, baš kao i ljudi, su različite i zahtjevaju različitu vrstu ishrane. Neke mačke mogu imati osjetljiviji stomak od drugih mačaka, neke možda pate od neke bolesti i zbog svih ovih činjenicu zahtjevaju specifičnu ishranu. Mi imamo širok spektar hrana za mačke. 

Najbolje od svega, mi dostavljamo hranu za mačke direktno na vaša vrata. Također dostavljamo u dogovoreno vreme i franšizer ili distribuder lično donosi na vaša vrata. Jako je važno da vama i vašem četvoronožnom prijatelju pružimo dobru uslugu. Sa uslugom kućne dostave ne morate više da nosite teške vreće hrane za mačke. 

Dakle, ako želite da ispadnete dobri u očima vaše mačke – iako ste zaboravili da kupite hranu – mi smo tu za vas sa našom kućnom dostavom i širokim spektrom hrana za mačke. Takodđer možete poručiti i besplatan uzorak za vašu mačku.

Scroll